met plezier
structureel meer sales

Ja, graag, stuur mij sales tips en inspiratie.

HET PROGRAMMA

De sleutel van het succes van het HSA program is dat je 6 maanden lang middels training, coaching en online aandacht dagelijks bezig bent om je verkoop effectiviteit te verbeteren. Het programma is erop gericht dat jij jouw verkoopproces beter doorgrondt, commerciële vaardigheden oefent en een aantal simpele en krachtige sales instrumenten leert te gebruiken. De individuele coaching sessies zijn gericht op het verhogen van jouw persoonlijke effectiviteit. Hierin besteden we aandacht aan zelf-organisatie, energie management, verkoopstijl-ontwikkeling en mindset. Het programma start met een intake waarin we jouw leerdoelen en commerciële ambities bepalen. 

euro_icon.png

RENDEMENT door meetbare doelstellingen 

lock_icon.png

BORGING door 6 maanden programma en betrokkenheid manager

fun_icon.png

PLEZIER door focus op en ontwikkeling van aanwezige talenten

 
OVER HSA

HSA staat voor Human Sales Action. Sales professionals nemen deel aan een programma dat drie tot zes maanden duurt. De eerste editie van het programma is in 2012 ontwikkeld en verzorgd. Tussen 2012 en 2020 namen meer dan 900 professionals deel aan het programma. In Nederland, Duitsland, Engeland en België werd het programma verzorgd in verschillende talen en door verschillende begeleiders.

Anno 2020 wordt een volledig blended programma aangeboden dat in weinig meer lijkt op het traditionele programma waarmee ooit werd gestart. 

Deelnemers worden individueel begeleid middels video-calls. Deelnemer en hsa coach werken iedere week samen aan een nieuw sales topic met behulp van een digitaal schoolboard. Deelnemers worden wekelijks gevoed met actuele sales content en krijgen de commerciële leerstof ook aangeboden in een sales learning app. 

Functies van deelnemers zijn account managers, sales managers, business developers, regio/channel managers en directeuren. Bijna zonder uitzondering waarderen deelnemende salesleiders het programma na 3 tot zes maanden deelname met vijf van de vijf sterren!

 
REFERENTIES

Medewerkers van de volgende organisaties hebben deelgenomen aan het hsa programma: 

intradata logo
solipsis logo
datatrics logo
Yellowgrape
guts_tickets
LOGO AEROX_RGB
fl logo
Kryon logo
precon-food-management-logo-470x274
noordhoff_color-01
Quintel_Logo
degroot
kvk-2-logo-png-transparent
leaseweb-logo-png-transparent
macaw-logo
logo-incentro
Fast Lane logo
logo atradius-logo
logo dnvgllogo_large
logo grohe
logo ingram micro
logo peutz
logo nmbrs-blue-new-copy-700x178
logo M+P
logo SDU
logo-raet
logo SMC_BLUE_large
logo springest
logo solera-branding-logo
logo the beagle armada
 
BLOG