top of page
Verkoopagent
HET PROGRAMMA

persoonlijke 1op1 begeleiding én groepsessies

euro_icon.png

structureel hoger rendement door focus op ontwikkeldoelen

lock_icon.png

borging door 14 weken begeleiding bij toepassing 

fun_icon.png

plezier doordat toepassing en groei deelnemer centraal staan

Je wordt intensief begeleid om te groeien als b2b sales professional. Het programma duurt 14 weken waarin sales topics uit de zes verkoopfasen aan bod komen. Iedere week naam je deel aan een groepsessie of heb je een persoonlijk gesprek met de trainer. Je wordt wekelijks gevoed met actuele sales content en voor iedere groepsessie bereid jij je voor met een mobile sales learning app.

De investering bedraagt €3.395. Er kan gekozen worden voor betaling in vier termijnen. 

In een intake gesprek aan de hand van de HSA Sales Questionnaire wordt in onderling overleg met de deelnemer en in afstemming met de manager bepaald of deelname past.

TARGETING

Je leert het belang van routinematige uitvoering van het prospectie proces. Je bepaalt jouw doelgroep aan de hand van harde en zachte criteria en achterhaalt relevante koopcentrum leden. Je brengt latente pijn en behoefte in kaart en verzorgt een Elevator Pitch.

SOCIAL
PROSPECTING

Je ontdekt de rol van socials in het online b2b leadgeneratie proces. Jouw online presence sluit aan bij de latente pijn en behoefte van jouw doelgroep en bij jouw eigen commerciële rol en ambities. Je genereert leads en bouwt aan een netwerk door te inspireren en te betrekken.

OUTREACHING

Je legt het eerste persoonlijke contact met prospects. Je weet jouw propositie te vertalen in een relevante en actuele boodschap voor de klant. Je experimenteert met de inzet van sales acceleration tools  en je oefent met het voeren van warme en minder warme telefoongesprekken.

DEAL
SHAPING

Je bepaalt aan welke kwalificatie criteria een Sales Opportunity moet voldoen om er tijd aan te blijven besteden. Je ontdekt jouw meest prominente verkoopstijl en je oefent met het voeren van face2face en video sales calls. 

DEAL
CLOSING

Met behulp van een Deal Attack Plan breng je de belangrijkste spelers in een deal in kaart en bepaal je de beste strategie om te winnen. Je oefent met universele onderhandel principes en maakt je technieken eigen om tempo en commitment te creëren.

ACCOUNT
MANAGEMENT

Je leert lange termijn ambities af te stemmen met stakeholders van een Key Account. Je ontwikkelt ambassadeurs door bij te dragen aan hun zakelijke agenda en hun persoonlijke drijfveren. Je deelt online kennis en verzorgt een sales presentatie.

Ben je benieuwd of het Human Sales Action programma iets voor jou is?

bottom of page