top of page

HSA finalist De Beste Opleider van NL


Voor de zesde keer op rij wordt in december De Beste Opleider van Nederland verkiezing gehouden. Deelnemers laten ervaringen achter op Springest en op basis daarvan wordt de beste opleider van Nederland gekozen.

Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën. Opleiders en trainers worden door middel van cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld.

Nu al, in ons eerste volledige jaar van deelname, heeft Human Sales Action het reeds geschopt tot finalist. Hierin geeft de extreem hoge waardering van deelnemers de doorslag. Human Sales Action hoort daarmee in 2018 tot de beste 5 sales opleiders in Nederland! Er zijn meer dan 100 sales opleiders actief via Springest.

Voor ons een bevestiging dat wij op de goede weg zijn met het ontwikkelen van onze deelnemers en klanten. Op donderdag 13 december vind de finale en uitreiking plaats in Nieuwegein.


---

David Mooijaart is Partner van HSA. Ieder jaar nemen ongeveer 100 professionals deel aan het hsa programma om hun b2b sales prestaties daardoor drastisch verbeteren.

Recent Posts
Follow Us
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page