top of page

Vierde in Beste Sales Opleider NL


Na de euforie van een finaleplaats, werd gisteren in Nieuwegein de vierde plek bereikt in de categorie sales in de verkiezing ¨opleider van het jaar¨ die ieder jaar plaatsvindt in december.

Iets meer gegevens. De prijs wordt uitgereikt door Springest. Met hun leerportaal worden meer dan 70.000 training, cursussen en workshops aangeboden door meer dan 6.000 (!) opleiders.

Eén van de categorieën waarin dit gebeurt zijn de sales opleidingen. Binnen die categorie gaat het om meer dan 100 aanbieders die net als HSAprogram trainingen aanbieden op het vlak van account management, acquisitie, commerciële vaardigheden, klantenservice, netwerken, NIMA A en B, onderhandelen, sales management, commercie, consultative selling, new business en relatie management.

Binnen iedere categorie wordt gekeken welke opleiders de meeste en hoogste reviews krijgen.

Eerder was het al feest vanwege onze nominatie en de kans mee te strijden in de finale van ¨beste sales opleider van het jaar¨.

Op 13 december werd tijdens de uitreiking de podiumplaatsen en winnaar bekend gemaakt. HSAprogram heeft het podium net niet gehaald maar is vierde geworden.

Een resultaat waar we enorm trots op zijn. Op naar het podium volgend jaar!


---

David Mooijaart is Partner van HSA. Ieder jaar nemen ongeveer 100 professionals deel aan het hsa programma om hun b2b sales prestaties daardoor drastisch verbeteren.

Recent Posts
Follow Us
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page