top of page
HET PROGRAMMA

Wat is het HSA programma?

Het Human Sales Action programma is een commercieel ontwikkelprogramma waarin teams in een periode van bijna 4 maanden hun sales effectiviteit en meetbare prestaties structureel verbeteren door intensieve begeleiding.

Voor wie is het bedoeld?

Voor teams van minimaal 6 professionals die actief zijn in in de verkoop van complexe oplossingen aan nieuwe en aan bestaande klanten. 

Hoe ziet deelname er uit?

Jouw team wordt 14 weken lang intensief begeleid. Als deelnemer ben je die periode iedere week bezig met jouw verdere ontwikkeling als commercieel professional. Vaak meerdere keren per week. 

Het programma start met een sales questionnaire als nul-meting, de kick-off en een persoonlijke intake met iedere deelnemer. 

Iedere week ben je bezig om een sprong te maken in commerciële effectiviteit. Tijdens het programma staat de ene week oefening en toepassing in een groepssessie centraal. De andere week bespreek jij in een individuele call met de hsa coach toepassing van de commerciële leerstof in jouw eigen dagelijkse sales praktijk.  Op die groepssessies bereiden deelnemers zich voor door het spelen van een mobile learning game. Gedurende het programma reageer je iedere week op een korte actuele en inspirerende video of tekst over het onderwerp waaraan jij werkt.

 

Veertien weken lang staat jouw groei als commercieel professional top-of-mind.  De totale studiebelasting over die 14 weken is 32 tot 35 uur per deelnemer. 


Na afloop vul je opnieuw een sales questionnaire in. Deze 1-meting vergelijken we met de resultaten uit de 0-meting. Zo zien we waarin jij bent gegroeeid en wat is blijven liggen. Dit wordt besproken met de groep in de laatste sessie, de debrief. 

Wat kost deelname?

De investering voor een team van zes personen bedraagt €3.145 per deelnemer, exclusief BTW.

Ben je benieuwd hoe het Human Sales Action programma er voor jou en jouw team uit zou zien?

bottom of page