top of page

HSA tweede plaats Beste SALES Opleider Van NL 2019!


Voor de zevende keer op rij werd op 9 januari 2020 de verkiezing van De Beste Opleider Van Nederland gehouden. Dit jaar in Bunnik. Hier worden de BOVNL awards uitgereikt. Nadat deelnemers het HSA programma hebben afgerond, laten zij hun ervaring met bijbehorend cijfer achter op Springest. Daarmee doet Human Sales Action (HSA), samen met ruim 400 andere sales opleiders, automatisch mee aan deze ¨Beste Opleider van Nederland¨ verkiezing, in de categorie sales. In deze categorie praten we dus over de Beste SALES Opleider Van Nederland.


In 2019 dus twee treden omhoog naar plaats 2! De gemiddelde waardering voor de programma´s van álle sales opleiders is een 7,6. Over 2019 waardeerde deelnemers aan het HSA programma hun deelname met gemiddeld een 9,3! Een verdere verbetering van het in 2018 behaalde succes, toen HSA op de vierde plaats eindigde. Voor HSA is 2019 ook het jaar waarin het HSA programma verder is ontwikkeld met toevoeging van social selling & prospecting componenten. Het programma duurt nu zes maanden, door toevoeging van deze onderdelen. De eerste groep heeft deze update als zeer positief beoordeeld! Wat hetzelfde is gebleven, is dat sales professionals en leiders leren met plezier structureel meer complexe oplossingen te verkopen.Meer informatie over de organisator van deze verkiezingen. Springest is in Nederland de grootste marktplaats voor opleidingen en cursussen. Via het Springest platform worden 76.000 leerproducten aangeboden door 7.200 aanbieders. Dat zijn training, coaching en e-learning programma´s. Of een mix daarvan, zoals het blended HSA programma. Naast het publieke platform zijn er ook zakelijke portalen voor grote corporates als NS, BAM, De Volksbank, Eneco, Essent, Vattenfall, Siemens en Van Lanschot.


Alle trainingsbureaus, opleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze Beste Opleider van Nederland titel, in één of meerdere categorieën. Mits zij voldoen aan de toelatingscriteria, waaronder minimaal 20 door deelnemers geschreven reviews. Het door de deelnemers gegeven cijfer speelt een belangrijke rol in de bepaling wie er wint. Daarnaast wordt ook gekeken naar, onder andere, tekstuele onderbouwing van de deelnemers en zwaarte en duur van het gevolgde (training, coaching of online) programma. De BOVNL awards is geen jury prijs, de winnaar wordt bepaald door een algoritme.


Voor de sales opleiders bestaan weer een aantal sub categorieën zoals account management, acquisitie, commerciële vaardigheden, klantgerichtheid, netwerken, new business, NIMA A en B, onderhandelen, relatie management en sales management.


Het is nog aardig om te melden dat Springest voor iedere gedeelde ervaring een bedrag aan de Stichting Edukans doneert. Dit jaar schenkt Springest wederom een bedrag van bijna €7.713. Daarmee wordt Stichting Edukans ondersteund om onderwijs in ontwikkelingslanden te bevorderen. Niet alleen door het algehele kennisniveau omhoog te helpen, maar ook omdat Edukans zich inzet om opleidingen te matchen aan de vraag in de arbeidsmarkt.


De eerste prijs die HSA won over 2018 kwam in eerste instantie als een verrassing. In 2019 is het verder verhogen van de kwaliteit van het programma een van de speerpunten geweest. Met veel trots is de tweede plaats in ontvangst genomen, een bevestiging dat het HSA programma voor sales professionals en leaders hoort bij de beste in haar soort!


Lees hier de reviews van deelnemers aan het HSA programma.


Hier vind je meer informatie over het zes maanden programma van HSA.


----------David Mooijaart (david@hsaprogram) is partner van HSA. Ieder jaar nemen ongeveer 100 professionals deel aan het hsa programma om daardoor een sprong te maken in hun b2b sales prestaties.Recent Posts
Follow Us
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page